May 18, 2016
160518-Snapchat

Secrets of Snapchat

Snapchat heeft voor jou geen geheimen meer natuurlijk. Al faceswappend giechel jij je door college of stuur je jezelf die nieuwe cute filter naar je ‘bae’. Alles, maar dan ook alles, weet jij van dit spookje. Of toch niet? Prepaidpoint.nl verzamelde de laatste tips en tricks en leerde zelf ook een hoop. Nummer 4! Geniaal!

1: Maak emoji’s larger than life

Soms is een mini emoji niet voldoende. Soms heb je size nodig om je stories uit te kunnen drukken. Gelukkig kan dat gewoon. Geef je emoji’s meer impact door ze te typen en dan het T symbool te tappen en in en uit te zoomen. BIG BIG EMOTIONS!

IMG_2515

2: Wie heeft je story gezien?

Hoe meer hoe beter toch? Maar toch was het eerst niet mogelijk om te zien wat jou bereik was met je Sunday Brunch. Toch kun je heel simpel zien hoe veel mensen ze verhaal hebben bekeken! Tap op het oogje met het nummertje en zie direct wie jouw story gezien heeft.

3: Hou me niet vast

Je hoeft alleen nog maar te tappen en niet meer het scherm vast te houden om een story te zien. Minder effort! Je swipet ook trouwens naar beneden als je weer uit een story wil.. Maar waarschijnlijk had je dat al zelf uitgevonden..

4: OMG, twee camera’s

Eind-uh-lijk kun je stories maken met zowel de front als de achter camera van je telefoon. Kun je eindelijk een soort van speelfilm van je snaps maken.. Probeer het!

5: Meer dan 2 regels tekst

Soms past je verhaal gewoon niet op 1 regel. Dat is gewoon zo. Gelukkig is daar een handig trucje voor. Je kunt heel simpel meerdere lijnen tekst invoegen! Open je Notes app op de telefoon, druk een paar keer op enter, knip en plak deze enters vanuit Notes in je Snapchat! Super easy, meerdere regels in je Snapchat!

6: Meer kleuren

Maak jij ook wel eens telefoondoedels? Ben jij een Prepaid-Picasso op Snapchat en voel jij je gelimiteerd door het aantal kleuren? Klik op de kleurenregenboog en terwijl je je vinger over het scherm beweegt en ineens heb je alle kleuren en tussenkleuren, inclusief zwart en wit tot je beschikking! (Zwart en wit zitten aan de zijkant van je scherm)

7: Meer filters

Twee filters tegelijk? Je kunt sommige data filters ook gebruiken met de andere filters; klik op de filter die je wilt, en houdt hem vast, terwijl je met de andere vinger door de andere filters heen zoekt en een andere kiest. Voilà!

Heb jij nog meer dingen uitgevonden die wij in deze lijst missen? Laat het ons weten!

Categories :
« Home