January 25, 2016
trends-mobiel--

Trends voor Mobiel 2016

Het nieuwe jaar betekent altijd nieuwe voorspellingen en trends die in allerlei lijstjes online verschijnen. Behalve de 10 beste goede voornemens en de 15 belangrijkste celebrity momenten van 2015, zijn er natuurlijk ook belangrijke trends te vinden die ons leven kunnen gaan beïnvloeden. Wie had vorig jaar gedacht dat Snapchat zo een opmars zou maken? PrepaidPoint.nl zet de belangrijkste mobiele voorspellingen voor 2016 op een rij, zodat jij weet wat er komen gaat.

Apple Watch

Eigenlijk was de Apple Watch een beetje een mislukking. Het had simpelweg niet de impact die bijvoorbeeld de Iphone had toen het werd uitgebracht. Zijn we er in 2016 wel klaar voor?  De iPad is tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit de huiskamer. En de zogenoemde ‘wearables’ zijn toch echt klaar om de markt te bestormen. Van ‘smart’ kleding, tot Oculus Rift, er staat een hoop te gebeuren voor 2016. En je mobiel bestuurt al deze nieuwe technische snufjes.

Sharing is Caring

Apps als Uber en AirBnB gaan in Nederland meer en meer een opmars maken, en er zullen nieuwe apps zoals deze bijkomen. Alles wordt gedeeld. Door deze ontwikkeling worden de zogenaamde ‘rating’ apps ook steeds belangrijker. Je wilt natuurlijk wel weten of die AirBnB waar je net gereserveerd heb met je mobiel wel ok is.Doe-het-zelf apps

Doe-het-zelf apps

En natuurlijk wordt het steeds eenvoudiger om zelf je apps te bouwen. Heb je een beltegoed teller nodig? Bouw je er toch eentje zelf? En met het ‘Internet der dingen’ link je alles aan elkaar. Zo kun jij zelf zien op je mobiel of de melk op is. Kun je meteen een nieuw pak halen op weg naar huis. Superhandig!

Van vast naar prepaid

En waarom zou je je binden aan een contract als het ook zonder kan? Steeds meer mensen kiezen voor vrije telefooncontracten waar ze op ieder moment uit kunnen stappen, of nemen prepaid tegoed zodat ze zelf kunnen bepalen hoe veel ze verbruiken. Ook PrepaidPoint.nl doet hier aan mee. Hoe makkelijk is het online bestellen van je beltegoed? En je spaart meteen voor kortingen. Altijd op de hoogte van je verbruik en nooit meer zonder tegoed dankzij PrepaidPoint.nl! En wist je dat je bij ons iTunes tegoed kunt kopen? Zo kun je altijd de laatste apps downloaden.


 

Categories :
« Home