February 1, 2016
160201lifehacksmobiel

Dé lifehacks voor je mobiel

Jij en je mobiel zijn natuurlijk onafscheidelijk. Maar hoe haal je het meeste uit je geliefde telefoon? PrepaidPoint.nl zette de meest onmisbare lifehacks voor je mobiel op een rijtje:

#1 Verstop je geld en pinpas tussen je telefoon en je hoesje

Dit is echt de ideale verstopplek voor je waardevolle (platte) spullen! Scheelt je weer een portemonnee meenemen. En je telefoon neem je toch overal mee naar toe natuurlijk.

#2 Stop je telefoon in een plastic zakje

Altijd buiten? Aan het genieten van festivals of loop je graag hard en krijg je soms een regenbui op je kop? Stop je telefoon dan gewoon in een boterhamzakje. Je mobiel is beschermd en jij kan nog gewoon je scherm zien.

#3 Slimme achtergrond

Laat jij ook wel eens je telefoon ergens liggen? Of valt je mobiel wel eens uit je zak? Verander je achtergrond naar een foto met een telefoonnummer waar je te bereiken bent in geval van nood. Wie weet belt de eerlijke vinder dit nummer en ben je snel weer samen met je mobieltje!

#4 Parkeerhulp

Vaak je auto of fiets kwijt? Maak een foto van de omgeving waar je je fiets of auto hebt geparkeerd. Even je mobiel checken en je weet zo weer waar hij staat.

#5 Sneller opladen

Wist je dat je telefoon sneller oplaadt als je hem in op vliegtuigmodus zet? Je mobiel hoeft nu niet batterij te verspillen om een netwerk te zoeken en laadt dus sneller op.

#6 Beste selfies

Wist je dat je ook de volumeknopjes aan het zijkant van je mobiel of de volumeknopjes van je hoofdtelefoon kunt gebruiken om foto’s te nemen? Handig voor als je net niet bij het knopje kan maar wel niet de perfecte selfie wil maken.

#7 Boodschappen doen?

Neem een foto met je mobieltje van je koelkast voor je boodschappen gaat doen. Dan weet je altijd wat je nodig hebt.

#8 PrepaidPoint.nl

Koop je beltegoed op PrepaidPoint.nl. Wij hebben alle providers en het is zo geregeld. En je spaart ook voor kortingen en punten. Superhandig!

Categories :
« Home