February 22, 2016
emoji

Do you ❤️ Emoji’s?

Emoji’s zijn fantastisch! Iedereen kent ze en gebruikt ze in overvloed.

Regel nummer 1 van Emoji’s: er zijn geen regels. Ga los en creëer hele verhalen, of geef je whatsapp net dat beetje extra emotie en karakter. PrepaidPoint.nl 😍 Emoji’s! Enige nadeel kan soms zijn dat de betekenis niet altijd even duidelijk is. Ben jij wel eens een discussie aangegaan met iemand die jouw Emoji helemaal verkeerd begreep? Of zelfs wel eens ruzie gemaakt omdat die persoon jouw hele message niet snapte? Natuurlijk kun je de betekenis op zoeken op de Emojipedia maar het is natuurlijk veel meer fun om je eigen taal te verzinnen! PrepaidPoint.nl helpt je op weg met de echte betekenissen van Emoji’s.

Wedden dat je deze betekenissen niet kent:

Ster Emoji

Screen Shot 2016-02-18 at 12.55.36

Wat je denkt dat het betekent: Dit mooie sterretje wordt vaak gebruikt om een berichtje mooier te maken. Het heeft ook wel iets dromerigs. Het kan ook iets in de zin van goed gedaan betekenen. Kortom, een mooie Emoji toch?
Wat het echt betekent: Duizelig, ik zie sterretjes, net als een stripfiguurtje.

Raar soort vlam Emoji

Screen Shot 2016-02-18 at 12.57.40

Wat je denkt dat het betekent: Iets staat in de brand, pas op, vuur!
Wat het echt betekent: Hallo, dit is mijn naamkaartje natuurlijk. In het witte vlakje komt mijn naam, ik zal me even voorstellen.

Emoji met snotneus

Screen Shot 2016-02-18 at 13.00.14

Wat je denkt dat het betekent: Ik ben echt zo verkouden, er komt snot uit mijn neus.
Wat het echt betekent: Ik ben zo moe dat ik er van kwijl. Ik ben echt in een diepe slaap.

Mannetje met pijltjes

Screen Shot 2016-02-18 at 13.04.22

Wat je denkt dat het betekent: Ik heb echt hoofdpijn, ik denk dat ik vandaag maar thuis blijf.
Wat het echt betekent: Ik buig diep voor je, ik heb respect voor je.

Ballerina

Screen Shot 2016-02-18 at 13.35.52

Wat je denkt dat het betekent: een dansend mevrouwtje, iemand die van ballet houdt, of iemand met jeuk op haar hoofd.
Wat het echt betekent: In Japan is dit het ok-teken. Dus, dit betekent; prima, leuk, goed, okidoki. En die andere dan? Het mevrouwtje met de gekruiste handen? Je raadt het al, dat betekent, niet ok, verkeerd, fout.

Screen Shot 2016-02-22 at 13.38.09

Een… ding?

Screen Shot 2016-02-18 at 13.40.53

Wat je denkt dat het betekent: Een bongo? Een soort aubergine? Geen idee, wat is dit in hemelsnaam?
Wat het echt betekent: Een geroosterde zoete aardappel natuurlijk…

Categories :
« Home